Läs mer om bra mat i bloggen

Svenska bönor i exotiska maträtter

Nu går det att köpa svenskodlade kidneybönor, vita och svarta bönor i våra livsmedelsbutiker. Förpackningarna visar vilken gård de har odlats på så att det blir enkelt för konsumenten att följa bönorna från jord till bord. Vi tipsar om nya och annorlunda recept där bönorna är huvudingrediens - till och med i efterrätter!

Semestern ställer krav på uppfinningsrikedom

Nu när sommaren pågår som bäst kan det vara ”gött” med några nya recept som piggar upp i ledigheten. Sandra och Karin konstaterar att en familj behöver fler än tio välbeprövade recept för att fungera under en semester.

Solig sommarmat

Soliga semesterdagar som fylls av utflykter och umgänge med vänner och familj får maten gärna gå snabbt att tillaga. När värmen är som mest påtaglig är det gott med lite lättare och svalkande mat. Samtidigt sitter det aldrig fel med en maffig burgare när kvällen kommer. Sandra och Karin bjuder här på sina julifavoriter.

Se alla blogginlägg

Vårt ansvar från jord till bord

Om från jord till bord

Vi lever av jorden. Den är ursprunget till allt vi producerar och grunden för allt vi gör. Och som matproducent har vi både ett ansvar, en skyldighet och en möjlighet att rå om den. I alla led och på alla sätt, från jord till bord.

Ansvarsfullt producerad palmolja

Lantmännens första palmoljestrategi antogs redan år 2007. Än idag arbetar vi med att uppdatera denna strategi för ansvarsfullt producerad palmolja - allt enligt Round Table for Sustainable Palmoils (RSPO) principer och kriterier.

  • Axa
  • Gooh!
  • Kungsörnen
  • Hatting
  • Korvbrödsbagarn
  • Start!
  • GoGreen
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Skicka
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng