Läs mer om bra mat i bloggen

Värmande mat för kyliga novemberkvällar

November är en lurig månad. Trots att det är den sista höstmånaden kan det vissa år fortfarande vara riktigt mild väder, medan det under andra känns som att hösten övergått till vinter redan i början av månaden. Oavsett hur årets sista novemberdagar blir kan vi konstatera att säsongen då vi främst var sugna på lätta och fräscha sallader är förbi Nu är det värmande, och också gärna het mat som lockar. Sandra och Karin har därför tagit fram fem goda recept, som garanterat värmer - inifrån och ut.

Från medelhavet till det svenska trädgårdslandet

Med novembers intågande kommer härliga höstutflykter, torgmarknader och, för de lyckligt lottade med trädgård, röjande bland buskar och träd. Efter en dag ute i den krispiga höstluften är det skönt att komma in och äta något gott och värmande. Sandra och Karin tipsar om fem smakrika novemberrecept med inspiration som sträcker sig från medelhavet till det svenska trädgårdslandet.

Jordärtskockan – kökspraktikantens mardröm

Sandra och Karin älskar jordärtskockans nötiga smak, men drar sig till minnes hur jobbig den kan vara att skala under stress.

Se alla blogginlägg

Vårt ansvar från jord till bord

Om från jord till bord

Vi lever av jorden. Den är ursprunget till allt vi producerar och grunden för allt vi gör. Och som matproducent har vi både ett ansvar, en skyldighet och en möjlighet att rå om den. I alla led och på alla sätt, från jord till bord.

Ansvarsfullt producerad palmolja

Lantmännens första palmoljestrategi antogs redan år 2007. Än idag arbetar vi med att uppdatera denna strategi för ansvarsfullt producerad palmolja - allt enligt Round Table for Sustainable Palmoils (RSPO) principer och kriterier.

  • Gooh!
  • Axa
  • Hatting
  • Korvbrödsbagarn
  • Start!
  • Kungsörnen
  • GoGreen
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Skicka
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng