Tortiglioni med rostat grönt

Tortiglioni med rostat grönt

Ugnsrostade grönsaker kan vara något att det godaste som finns. Dessutom är det enkelt och snabblagat. Om man lagar den här rätten på sommaren är det givetvis gott att grilla grönsakerna direkt på utegrillen!

Ingredienser

4 portioner

 1 aubergine, grovt skuren

1 squash, grovt skuren

2 röda lökar, grovhackade

1 röd paprika, grovt skuren

1 grön paprika, grovt skuren

200 g champinjoner, gärna skogs-, kvartade

3 vitlöksklyftor, finhackade

1 dl olivolja

Salt och svartpeppar

 

300 g Kungsörnen Prima Tortiglioni Vit Fiber

1 knippe bladpersilja, grovhackad

 

Vällagrad Sveciaost, riven, till servering

Kategori: Sommar
40 min
3.9 (7 röster)

Såhär lagar du receptet

1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg alla grönsaker på en ugnsplåt. Ringla över olivoljan och salta och peppra ordentligt. Ställ in plåten i mitten av ugnen och rosta till grönsakerna mjuknat och fått fin färg, ca 30 minuter.

2. Koka under tiden pastan enligt anvisningen på paketet.

3. Tag ut grönsakerna ur ugnen och blanda ihop med pastan och persiljan. Servera gärna pastan på ett stort vackert fat!

Läsarnas kommentarer

  1. Pasta

    Av:

    Prova

    Kommentar anmäld
Dela:  
Skriv ut: Recept
  • Start!
  • Kungsörnen
  • Hatting
  • GoGreen
  • Korvbrödsbagarn
  • Axa
  • Gooh!
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Skicka
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng

Skriv en kommentar

Stäng
Skicka ingredienslistan som SMS
SMSet är skickat Fel!
Stäng